Zoals ik al had beschreven kunnen ze in het Flevoziekenhuis mij niet de zorg bieden die ik nodig heb, vandaar dat ik doorverwezen word naar het AMC. 

Op de een of andere manier is mijn verwijsbrief niet doorgekomen, waardoor het allemaal langer duurt. Nogmaals is de verwijsbrief gefaxt en is het afwachten tot dit verwerkt wordt. Na de verwerking moet een arts de brief beoordelen en dan gaan ze bekijken of ik op de wachtlijst moet of urgent genoeg ben om gelijk door te komen. Hoogstwaarschijnlijk is de ziekte urgent genoeg om gelijk door te komen, maar dat moet de arts gaan beslissen. Het is dus weer afwachten en dat terwijl er wordt gezegd dat het belangrijk is om zo snel mogelijk van start te gaan met de behandeling. Inmiddels loopt de startbehandeling op zijn eind en kom ik dus in een gat terecht waarin in niks gedaan wordt. Opnieuw dan maar contact opnemen met het Flevoziekenhuis en kijken wat mijn vorige arts erover zegt.

Inmiddels de arts van het Flevoziekenhuis gesproken en hij is van mening dat er z.s.m. een afspraak moet komen om een passende behandeling te vinden. Dit betekent dat hij opnieuw de nieuwe arts zal contacteren. Hopelijk werkt dit om snel een afspraak te krijgen, zodat ik door kan. Gelukkig heeft hij er wel voor kunnen zorgen dat ik in ieder geval verder kan met de medicatie en een nieuw recept uitgeschreven voor de prednison. Het is nu even afwachten wanneer de nieuwe arts contact opneemt en ik daar naartoe kan.

Het wachten word ik nu wel een beetje zat.