Cecilia Tabak

Student leraar Nederlands

Posts from 2019

De revalidatie is gestart

Deze site hanteer ik voor mezelf als een stuk verwerking en daarnaast om mijn omgeving op de hoogte te stellen. Het laatste half jaar en met name de laatste maand, sinds de start van mijn revalidatie, ben ik alles een plekje gaan geven. Daarin vond ik niet de ruimte om erover te schrijven. 

Continue reading
Galblaasverwijdering

Sinds maart vorig jaar weet ik dat ik ziek ben. In juli kwamen daar pijnaanvallen bij, die zo erg waren dat ik niets meer kon. Op zo een moment wilde ik ook echt niet meer. Elke keer weer naar het ziekenhuis en met extra morfine naar huis. Nu een jaar later erachter gekomen dat ik waarschijnlijk al die tijd last heb gehad van galstenen. 

Continue reading
Mijn strijd rondom mijn 'onzichtbare' ziekte

Vorig jaar ben ik gestart met het opschrijven van mijn wandeling rondom mijn ziekte. Vlak voor de kerst tijdens mijn opname heb ik mijn laatste blog geschreven. Een tijd lang heb ik niet geschreven en niet omdat ik niet wil, maar omdat het me niet lukt. Ik kan de kracht niet vinden om mijn laptop te pakken en te gaan typen, terwijl dit eigenlijk wel belangrijk is. Niet om mijn omgeving op de hoogte te stellen of om aandacht en medeleven te vragen, maar puur om van me af te schrijven. Ook wel therapeutisch schrijven genoemd. Het afgelopen jaar heb ik lichamelijk veel te verduren gehad en daarvan is het einde nog lang niet in zicht. Dit heeft impact op alles wat ik doe, waar ik voor sta en wat ik wil bereiken.

Continue reading

Gebruikersmenu

Blog