Cecilia Tabak

Student leraar Nederlands

Posts from 2018-12

Ziekenhuisopname dag 2

Een slechte nacht gehad, maar die heb ik thuis ook. Veel liggen woelen en niet echt kunnen slapen. Nou heb ik ook geen lekker kussen, dus maar gevraagd of mijn partner mijn kussen mee kan nemen van huis. De ochtend begon zoals gewoonlijk met pillen. Vervolgens lag ik eindelijk te slapen toen ik wakker gemaakt werd voor het ontbijt. Tijdens het ontbijt werd ik gehaald voor een hartecho. Het eerste onderzoek van vandaag. Ze stonden klaar met een rolstoel. Ik kan wel lopen hoor, maar dat mag niet. Ze willen dat ik plaatsneem in een rolstoel en op die manier vervoerd wordt naar mijn onderzoek.

Continue reading
Ziekenhuisopname dag 1

In mijn vorige blog heb ik aangegeven dat de arts mijn ziektebeeld in kaart wil brengen. Dit gaan ze doen door verschillende onderzoeken. Om het makkelijk te maken nemen ze me op in het ziekenhuis. De laatste weken ben ik totaal niet lekker geweest en is mijn energielevel ver te zoeken. Ik ben blij dat er nu artsen naar gaan kijken en heb het gevoel serieus genomen te worden. De eerste opnamedag zit erop. 

Continue reading
Gespecialiseerde arts

Eindelijk heb ik een arts gevonden die gespecialiseerd is in de ziekte en gericht onderzoek kan doen. 16 november ben ik in Amersfoort in het ziekenhuis geweest en heb ik de arts gesproken.

Continue reading
Disneyland Parijs

Het is herfstvakantie. De afgelopen zomer heb ik ondanks mijn ziekte veel gewerkt om in de herfstvakantie wat leuks te gaan doen met mijn partner. We hebben een paar dagen Disneyland geboekt. Ik ben hier nog nooit geweest en dit is toch wel iets wat op mijn Bucket list staat(niet dat ik echt een Bucket list heb, maar oké zaken die ik graag nog eens zou willen doen).

Continue reading
Oktober 2018

Het gaat eigenlijk best redelijk met me. Ik heb de diagnose redelijk geaccepteerd, denk ik, en ik probeer het beste uit mijn leven te halen. Ik voel me nog steeds niet lekker en heb nog steeds regelmatig pijn, maar het gaat eigenlijk wel. Ik heb een artikel gevonden waarin de ziekte verder uitgelegd staat. https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/126452-egpa-css-chronische-ontsteking-bloedvaten-longen-en-hart.html

Continue reading

Gebruikersmenu

Blog